>>>KLIK<<>>KLIK<<<
Kulinarna oferta poznańskich Jeżyc znana jest nie tylko w Poznaniu. Wiele jeżyckich lokali zostało dostrzeżonych i opisanych przez polskich i zagranicznych dziennikarzy, blogerów i recenzentów, stając się rozpoznawalną kulinarną marką. Cztery z nich to restauracje wyróżnione przez prestiżowy przewodnik kulinarny Gault&Millau Polska (wydanie na 2018 rok).
- informuje Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna na swojej stronie internetowej.
Sprawdź też:
Jeżyce w naszym mieście
Jeżyce w naszym mieście
Tu zajrzyj koniecznie:
Kulinarny przewodnik po Poznaniu
Kulinarna mapa Poznania - Jeżyce
***
Polacy są coraz bardziej świadomi swoich kulinarnych potrzeb. Często chodzą do restauracji i smakują nowych dań. Jak w takim świecie może rozwinąć się młody kucharz? Kucharz i podróżnik Tomasz Jakubiak oraz zwyciężczyni pierwszej polskiej edycji programu "MasterChefa" Barbara Ritz opowiedzieli o kulisach swojej kulinarnej kariery. Czy na prowadzeniu restauracji można zarobić?
źródło: x-news/TVN24
Widzisz wypadek? Coś cię zaniepokoiło? Chcesz się czymś pochwalić?
Pisz do nas na: [email protected]
lub zostaw nam wiadomość na facebooku
Wideo
Trener Wojciech Łobodziński mówi o sytuacji kadrowej Arki Gdynia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera