Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepis na powidła śliwkowe [ZDJĘCIA]

Ewa Konarzewska-Michalak
5 kilogramów bardzo dojrzałych, słodkich śliwek węgierek myjemy, przepoławiamy i usuwamy pestki.
5 kilogramów bardzo dojrzałych, słodkich śliwek węgierek myjemy, przepoławiamy i usuwamy pestki. fot. Ewa Konarzewska-Michalak
Przepis na powidła śliwkowe - proponujemy wam sprawdzoną recepturę dla zabieganych kucharek i kucharzy. Tradycyjnie powidła powinno się smażyć aż trzy dni, natomiast według tego przepisu wystarczy kilka godzin. Zobaczcie, jak krok po kroku przygotowuje się powidła!
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na wrzesnia.naszemiasto.pl Nasze Miasto