W czwartek podczas warsztatów Akademii Kulinarnej SPOT. to EAT politycy przyrządzali między innymi sałatkę nicejską, zupę krem z chrzanu i jabłek, pasztet, sałatkę tradycyjną, białą pieczoną z ziołami i inne specjały.
Zobacz też: Co włożyć do koszyka wielkanocnego? Święconka na Wielkanoc
Politycy pitrasili w kuchni restauracji SPOT na Wildzie pod czujnym okiem pasjonatki gotowania, Beaty Mazeli. Efekty ich pracy sprawdzali dziennikarze.
Skomentuj:
Restauracja SPOT. Politycy różnych opcji we wspólnej kuchni [ZDJĘCIA]
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?