Przedostatni dzień festiwalowych atrakcji rozpoczął Jarmark Dobrego Smaku. Wystawcy z całej Polski i zagranicy prezentują swoje najsmaczniejsze produkty.

Na Festiwalu Dobrego Smaku nie brakije najsmaczniejszych wędlin, prawdziwego chleba czy miodów, wybornych alkoholi, przypraw, świeżych ziół, produktów kuchni światowej (m.in. greckiej, tureckiej, bałkańskiej, włoskiej), słodyczy czy tradycyjnego rękodzieła.

Główną atrakcją tego dnia będzie rozstrzygnięcie konkursu Smaki Powiatu Poznańskiego. Od godz. 11.30 do 12.30 na dziedzińcu Muzeum Archeologicznego odbywają się prezentacje dań i degustacje konkursowe. Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród zaplanowane jest na godz. 19.30 na scenie festiwalowej.

Zostaw e-mail, a my dostarczymy Ci najświeższych informacji

Gastronomia

Komentarze (1)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!