MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodajesz surową kapustę...

Bigos wigilijny - najczęstsze błędy. Przez nie twój bigos świąteczny nie będzie doskonały

Dodajesz surową kapustę

Surowa kapusta to również częsty winowajca gorzknienia bigosu. Po poszatkowaniu posól ją i odstaw, aby puściła soki. Dopiero wtedy możesz ją ugotować. Rób to bez pokrywki, dzięki temu ulotnią się olejki eteryczne oraz chlorofil i siarka.

Gdy jest już za późno, smak goryczki możesz zatuszować dodając do bigosu miód.

Zobacz również

Bajkowy Dzień Dziecka na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe. Zabawa była dworska [ZDJĘCIA]

NOWE
Bajkowy Dzień Dziecka na Zamku Krzyżtopór w Ujeździe. Zabawa była dworska [ZDJĘCIA]

Tatiana Okupnik w Przechowalni już w ten czwartek! Gdzie kupicie bilety?

NOWE
Tatiana Okupnik w Przechowalni już w ten czwartek! Gdzie kupicie bilety?

Polecamy

To było nowe oblicze festiwalu w Opolu. Apetyty nie zostały jednak zaspokojone

GORĄCY TEMAT
To było nowe oblicze festiwalu w Opolu. Apetyty nie zostały jednak zaspokojone

Najwyższy stopień zagrożenia dla części Wielkopolski

Najwyższy stopień zagrożenia dla części Wielkopolski

Przegląd prasy z Poznania w maju

Przegląd prasy z Poznania w maju