Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby to jeden z tych produktów, który jest ciężkostrawny....
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Gdy podgrzejesz ponownie te produkty, możesz się zatruć. Oto jedzenie, które trzeba zjeść od razu po przygotowaniu

Grzyby

Grzyby to jeden z tych produktów, który jest ciężkostrawny. Jego ponowne odgrzewanie sprawi, że stanie się jeszcze bardziej trudny w trawieniu. Z tego też powodu najlepiej przygotować ich mniejszą porcję i zjeść od razu po ugotowaniu.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać drugi raz ---->

Czytaj też:Oto oznaki, że jesz za mało!

Zobacz również

Kibice Górnika Zabrze dali popis na meczu ze Stalą Mielec. Zdjęcia z trybun

Kibice Górnika Zabrze dali popis na meczu ze Stalą Mielec. Zdjęcia z trybun

Pierwsza Komunia Święta w kościele pw. Nawrócenia Św. Pawła Apostoła w Małkini Górnej

NOWE
Pierwsza Komunia Święta w kościele pw. Nawrócenia Św. Pawła Apostoła w Małkini Górnej

Polecamy

Słupsk: miasto, które zaskakuje na każdym kroku. Co warto tu zobaczyć?

Słupsk: miasto, które zaskakuje na każdym kroku. Co warto tu zobaczyć?

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Opinie o maturze z WOS-u: może być ciężko

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?