Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Koziołki mistrzami Europy

ELKA
Błażej Jasiński i Roman Ratajczak z ,,Gospody pod Koziołkami’’, czyli poznańscy mistrzowie Polski, a teraz i Europy w grillowaniu.
Błażej Jasiński i Roman Ratajczak z ,,Gospody pod Koziołkami’’, czyli poznańscy mistrzowie Polski, a teraz i Europy w grillowaniu.
Dwaj kucharze z Gospody pod Koziołkami z Poznania, Błażej Jasiński i Roman Ratajczak, zostali w sobotę mistrzami Europy w grillowaniu. Okazali się najlepsi w swojej kategorii.

Dwaj kucharze z Gospody pod Koziołkami z Poznania, Błażej Jasiński i Roman Ratajczak, zostali w sobotę mistrzami Europy w grillowaniu. Okazali się najlepsi w swojej kategorii. Przygotowali karkówkę nadziewaną wiśniami i świeżą bazylią, której smak oczarował jury.

Polacy okazali się także najlepsi w innych kategoriach, zajęli także I miejsce drużynowo. Zawody rozgrywane były na Węgrzech.

Polskę reprezentowali także: Włodzimierz Krekowski, Andrzej Szuszkiewicz -Hotel Mercure Adria Częstochowa, którzy przygotowali najlepszą potrawę z żeberek, Darek Sucharek, szef cukierników Hyatt Hotel Warszawa, pokonał wszystkich w kategorii deserów, a znakomite przysmaki z ryb przyrządziła Katarzyna Kuryłak, Hotel Sheraton Warszawa, a z wołowiny Jacek Kępa - Restauracja Magistracka Warszawa. Trenerem reprezentacji Polski był Kurt Scheller, szef kuchni Hotelu Sheraton z Warszawy.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

MECZ Z PERSPEKTYWY PSA. Wizyta psów z Fundacji Labrador

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na poznan.naszemiasto.pl Nasze Miasto