Ewa Wachowicz gotowała w sobotę w Pasażu Grunwaldzkim w nowej strefie restauracyjnej galerii. Na kulinarnych pokazach Miss Polonia 1992 przygotowywała m.in. bezę i dzieliła się sposobami na idealnie ubitą śmietanę i cukier z domieszką prawdziwej wanilii. W pokazach brała udział również zwyciężczyni drugiej edycji programu MasterChef Beata Śniechowska. Wystąpił również Bartłomiej Płócienniak, uczestnik czwartej edycji Top Chefa.
Cytrynowa tarta z bezą to znakomita propozycja na szybkie ciasto tuż przed świętami. Jak ją przygotować i jakie składniki będą potrzebne? O tym w "Dzień Dobry TVN".
Źródło: Dzień Dobry TVN
Wideo
Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!