Pierwszy dzień polagry za nami. Największe w tej części Europy targi spożywczo-gastronomiczne przyciągnęły w tym roku około 1200 wystawców. Nie brakuje też zwiedzających i trudno się dziwić. Na targach jest nie tylko na co popatrzeć. Można też skosztować rozmaitych smakołyków. Smaki poszczególnych regionów Polski królują w hali nr 8. Podhale zachwala oscypki, Mazowsze chleb i nalewki a Wielkpolska tradycyjne wędliny.
Więcej filmów w serwisie Głos.TV:
Fontanna Wolności w budowie
Maria Siemionow gościem J. Żakowskiego
Długi proces z białym rowerem w tle
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?