4 z 8
Poprzednie
Następne
Noc Restauracji 2018 w Poznaniu (Smaki Polski): Lokale, nocne menu, dania specjalne i cennik [ZDJĘCIA]
Noc Restauracji 2018 - Ostoja Chobienice
Noc Restauracji w Poznaniu - Ostoja Chobienice DANIE I Pierogi z szyjkami rakowymi z sosem na bazie sera Bursztyn z wędzonym boczkiem CENA: 15 PLN DANIE II Szczupak po polsku z sosem chrzanowym na pęczku w cudrze gotowanym CENA: 30 PLN DANIE III Figattele cielęce z sosem agrestowym CENA: 30 PLN DANIE IV Sztufada z dzika w sosie wiśniowym, na puree z pasternaku i pudrem ze skwarek CENA: 30 PLN DANIE V Ulipki z kremem z pieczonego jabłka CENA: 15 PLN CENA/CAŁOŚĆ: 120 PLN CHEF: Maciej Barton Kontakt w celu rezerwacji: telefon - 68 353 16 01