MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale...
fot. pixabay.com

Obierasz skórki owoców i warzyw? Wcale nie musisz tego robić! Zobacz rośliny, które z powodzeniem zjesz w całości

Bakłażan

Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale dopiero po ugotowaniu lub upieczeniu. Panierowane plasterki bakłażana? Zostawiamy skórkę, nie tylko poprawi smak, ale pozwoli też zachować spójność smażonych plastrów. Faszerowany bakłażan? Również zostawiamy skórkę. Jedynie w przypadku dań, takich jak baba ganoush powinniśmy obrać bakłażany ze skórki.

Zobacz również

"Witajcie wakacje"! Spotkajmy się w Auchan Gdańsk, ul. Szczęśliwa 3

NASZA AKCJA
"Witajcie wakacje"! Spotkajmy się w Auchan Gdańsk, ul. Szczęśliwa 3

Asseco Resovia ma nowego środkowego. Przenosi się do Rzeszowa z Trefla Gdańsk

NOWE
Asseco Resovia ma nowego środkowego. Przenosi się do Rzeszowa z Trefla Gdańsk

Polecamy

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Egzaminy eksternistyczne bez WOS-u – projekt nowelizacji trafił do konsultacji

Wyszedł na plażę i nie wrócił. Czy ktoś widział 23-letniego Łukasza Doroszczyka?

Wyszedł na plażę i nie wrócił. Czy ktoś widział 23-letniego Łukasza Doroszczyka?

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe

Polska jak Niemcy. Większość ósmoklasistów wybiera szkoły zawodowe