MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Radni przegłosowali podwyżki. Będą droższe bilety i wyższa stawka za śmieci w Słupsku

NOWE
Radni przegłosowali podwyżki. Będą droższe bilety i wyższa stawka za śmieci w Słupsku

Targ w Będzinie odwiedzają tłumy. Ile kosztują tu owoce i warzywa? Zobacz CENY

NOWE
Targ w Będzinie odwiedzają tłumy. Ile kosztują tu owoce i warzywa? Zobacz CENY

Polecamy

Słowa gwary wielkopolskiej na literę H. Sprawdź, czy je wszystkie znasz!

Słowa gwary wielkopolskiej na literę H. Sprawdź, czy je wszystkie znasz!

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

Rusza kino pod chmurką. Oto filmy, które będzie można obejrzeć

Rusza kino pod chmurką. Oto filmy, które będzie można obejrzeć