POZNAŃ - Konferencja o mięsie, jego produkcji w świetle oczekiwań konsumentów
SOB
W środę rozpocznie się w Poznaniu IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt."Uwarunkowania produkcji mięsa i przetworów mięsnych w świetle przesłań tradycji i współczesnych oczekiwań konsumentów".
Jej organizatorami są Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, wielkopolski oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Komitet Nauk o Żywności PAN oraz International Union of Food Science and Technology. Konferencja potrwa do czwartku. Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.
Wideo
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!