Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

POZNAŃ - Konferencja o mięsie, jego produkcji w świetle oczekiwań konsumentów

SOB
W środę rozpocznie się w Poznaniu IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt."Uwarunkowania produkcji mięsa i przetworów mięsnych w świetle przesłań tradycji i współczesnych oczekiwań konsumentów".

Jej organizatorami są Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, wielkopolski oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Komitet Nauk o Żywności PAN oraz International Union of Food Science and Technology. Konferencja potrwa do czwartku. Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na poznan.naszemiasto.pl Nasze Miasto