POZNAŃ - Konferencja o mięsie, jego produkcji w świetle oczekiwań konsumentów

SOB
W środę rozpocznie się w Poznaniu IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt."Uwarunkowania produkcji mięsa i przetworów mięsnych w świetle przesłań tradycji i współczesnych oczekiwań konsumentów".

Jej organizatorami są Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, wielkopolski oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Komitet Nauk o Żywności PAN oraz International Union of Food Science and Technology. Konferencja potrwa do czwartku. Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.

Kiedy będzie wiosna? Zwierzęta dają sygnały. Klimat się zmienił.

Wideo

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3