Poznańska Majówka Kulinarna: 23-25 maja na Starym Rynku w Poznaniu
Poznańska Majówka Kulinarna - Piątek, 23 maja
14:00-16:00 – Bułka z masłem z Jeżyc, akcja foto-kulinarna, pokaz efektów po zmroku w strefie Cooliozum, pod Pałacem Działyńskich 15:00 – Gosia Prętka, muzyka na żywo, pod Fontanną Apolla 17:00 – Pierogi wileńskie z Vine Bridge ® – warsztaty dla dzieci i rodziców; miejsce: strefa animacji pod Muzeum Instrumentów Muzycznych, wstęp wolny, ilość miejsc ograniczona, zapisy w plenerowym biurze majówki – domek najbliżej pręgierza. 17:00 – Marysia Ogórkiewicz i Adam Glinka, muzyka na żywo, pod Fontanną Apolla 18:30, 19:00 – Podstawy degustacji win – mini kurs dla początkujących z Voyager Wine Club; miejsce: strefa animacji pod Muzeum Instrumentów Muzycznych, wstęp wolny, ilość miejsc ograniczona, zapisy w plenerowym biurze majówki – domek najbliżej pręgierza 19:00 – Muchos uczą tańczyć Salsę, namiot animacji pod Muzeum Instrumentów Muzycznych, warsztaty otwarte 20:00 – Venenciador Show czyli sztuka podawania Sherry, Voyager Wine Club, namiot animacji pod Muzeum Instrumentów Muzycznych, pokaz Gastronomia na poznan.naszemiasto.pl - Kochasz kuchnię? Zajrzyj!Poznańska Majówka Kulinarna: 23-25 maja na Starym Rynku w Poznaniu