Restaurant Day w Poznaniu - kolejna edycja 15 listopada [RESTAURACJE]

Redakcja
Duncan's Home Kitchen, ul. Polna 13A
Godz. 14:00-18:00



Tradycyjne dania z Tajwanu. Wege I gluten free też

Menu:
- zupa pomidorowa po tajwańsku (z mięsem wołowym)
- mielone z wieprzowy po tajwańsku
- kwaśno-pikantna zupa (wege, gluten free)
- placki z rzodkiewki / marchewki ( z mięsem oraz wege i gluten free)
- słodycz z orzechów włoskich i śliwkami (wege, gluten free)



GASTRONOMIA na poznan.naszemiasto.pl - Smaczne strony Poznania
Duncan's Home Kitchen, ul. Polna 13A Godz. 14:00-18:00 Tradycyjne dania z Tajwanu. Wege I gluten free też Menu: - zupa pomidorowa po tajwańsku (z mięsem wołowym) - mielone z wieprzowy po tajwańsku - kwaśno-pikantna zupa (wege, gluten free) - placki z rzodkiewki / marchewki ( z mięsem oraz wege i gluten free) - słodycz z orzechów włoskich i śliwkami (wege, gluten free) GASTRONOMIA na poznan.naszemiasto.pl - Smaczne strony Poznania facebook
Kolejna edycja kulinarnej imprezy znów zagości w Poznaniu. 15 listopada w naszym mieście podczas Restaurant Day jednodniowe restauracje będą nam serwować dania z całego świata. Zobaczcie, co znajdzie się w sobotnim menu.

Tajemnica Marchewki

Wideo

Dodaj ogłoszenie