Kotlety schabowe to tradycyjne danie kuchni polskiej. Znają je wszyscy, nawet turyści odwiedzający nasz kraj. Jedzone z ziemniakami, czy buraczkami są codziennością w wielu polskich domach.
Takie najczęściej błędy popełniamy przy smażeniu schabowych. Mogą szkodzić zdrowiu
Przygotowuje się je w dość prosty sposób, jednak wielu i tak popełnia błędy. Przez to kotlety tracą na smaku, estetyce, a nawet mogą mieć negatywny wpływ na nasze zdrowie. W poniższej galerii prezentujemy najczęściej popełniane błędy podczas robienia kotletów schabowych. Tego unikaj!
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?