Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Te pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu! Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Zawodnicy Witaru Tarnobrzeg na Cracovia Maraton w Krakowie. Jak im poszło? [FOTO]

Zawodnicy Witaru Tarnobrzeg na Cracovia Maraton w Krakowie. Jak im poszło? [FOTO]

Chemik Police mistrzem Polski! Rysice Rzeszów nie mogły nic zmienić [ZDJĘCIA]

Chemik Police mistrzem Polski! Rysice Rzeszów nie mogły nic zmienić [ZDJĘCIA]

Polecamy

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"

Chcą postawić maszt na najwyższej górze w Poznaniu. Mieszkańcy protestują!

Chcą postawić maszt na najwyższej górze w Poznaniu. Mieszkańcy protestują!