9 z 17
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![JAJKA I PAPRYKA...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/0a/ca/631eccba91011_o_large.jpg)
fot. unsplash.com
Z tym warto jeść jajka, żeby schudnąć. Takie są najlepsze dodatki do jajek na odchudzanie [12.09.2022]
JAJKA I PAPRYKA
Bez względu na kolor, dodanie papryki do jajek to świetna sztuczka przyspieszająca utratę wagi. Papryki są pełne witaminy C - zawierają jej ponad dwukrotnie więcej niż pomarańcza! Ta wysoka zawartość witaminy C oznacza, że spożywanie papryki może pomóc spalić nagromadzony tłuszcz i przekształcić węglowodany w paliwo, zapewniając energię przez cały dzień i jednocześnie odchudzając. Można je połączyć z jajkami na przykład w szakszuce - potrawie z jajek, papryki, pomidorów, cebuli, papryki i kminku.