9 z 12
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Przy pierwszym lockdownie wiele restauracji zdecydowało się...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/28/58/5f8937529c628_o_large.jpg)
fot. Tomasz Hołod
Rośnie fala zakażeń koronawirusem. Drugi lockdown w Polsce? Przedsiębiorcy mówią wprost: - Nie możemy sobie na to pozwolić. To nas pogrąży
restaurator
Przy pierwszym lockdownie wiele restauracji zdecydowało się uruchomić opcje dowozu. Teraz może być inaczej. – Nie każdy robi pizzę, hamburgery czy sushi, nie wszystko da się dowieźć. Poza tym koszty dowozów i prowizje dla pośredników są wysokie. W marcu i kwietniu restauratorzy wchodzili w nie często dla podtrzymania morale i utrzymania zespołu na nadchodzący sezon – podkreśla Kretkowski. Przejdź do następnego zdjęcia ------->