- Kucharze wystawią grille, rozpalą apetyty i zaserwują znakomite, autorskie dania, które mamy nadzieję, wkrótce w myśl starej maksymy - przez żołądek (...);skradną Wasze serca. - zapowiadają organizatorzy RUSZTowania. - Atrakcją RUSZTowania na Śródce będzie pierwszy Targ Kiszeniowy, czyli raj dla wszystkich niezamarynowanych entuzjastów kiszenia;)
Przy restauracji Vine Bridge będzie można, porozmawiać, popróbować i zaopatrzyć się w przeróżne przetwory, od kiszonych śledzi, przez kwiaty i szparagi, aż do wędzonych zbóż i suszonych wędlin.
- Kisimy już wszyscy, to naturalna i bardzo zdrowa metoda przechowywania produktów. Nie tylko roślinnych - informują organizatorzy. - Od kilku już lat serwujemy Wam w restauracji Vine Bridge kiszone niespodzianki.
Targ kiszeniowy zaplanowano między godzinami 18 a 23
Zobacz tez:
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?