Dzieła Tomasza Purola to zaskakują niezwykłymi zestawieniami składników, formą i smakiem. Są to przystawka zimna - łosoś norweski, raki, botwinka, kwaśna śmietana, rzodkiewka, przystawka gorąca - kalmary, przegrzebek, cykoria, por, pomidor, a także danie główne - dorsz atlantycki, ziemniak, pieczarka, szpinak, marchew.
Zobacz też: Stary Browar w Poznaniu - Wielkanocne warsztaty
„Sezon na owoce morza” to akcja kilkunastu najznamienitszych restauracji Poznania, w ramach której przez cały miesiąc szefowie kuchni przedstawiają swoje interpretacje dań z owocami morza. Każda restauracja przygotowuje 3-daniowe menu w jednej cenie – 58 złotych.
Skomentuj:
Stary Browar w Poznaniu - Sezon na owoce morza
Widzisz coś ciekawego, zaskakującego, dziwnego? Pisz na [email protected], dodaj swój artykuł lub zostaw nam wiadomość na Facebooku
ZEBRAliśmy nasze serwisy w jednym miejscu:
Wszystko o Lechu Poznań - BUŁGARSKA.PL: polub serwis na Facebooku
Filmy z Poznania i całej Wielkopolski - GŁOS.TV: polub serwis na Facebooku
Inwestycje i budownictwo w Wielkopolsce - DOM
Baw się i wygrywaj nagrody - KONKURSY
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?