Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Zajadali sushi podane na... nagiej kobiecie

Lilia Łada
Lilia Łada
Może nie każdy przepada za sushi, ale temu podanemu w Kyokai Sushi Bar nie mógł się oprzeć zwłaszcza żaden pan. Japoński smakołyk zaserwowano tam na... ciele nagiej modelki.

Ten niezwykły sposób serwowania został przygotowany z okazji pierwszych urodzin Kyokai Sushi Baru, mieszczącego się w Starych Koszarach. Właściciele lokalu chcieli, by  zapadły one na dobre w pamięć gości i to im się z pewnością udało. Trzeba przyznać, że malowniczo skomponowane smakołyki wyglądały bardzo apetycznie na ciele modelki - gejszy, rozłożone na kształt egzotycznego i bardzo pięknego kwiatu. I aż kusiły do spróbowania.

Może pewien problem mieliby ci, którzy jeszcze niezbyt sprawnie posługują się pałeczkami, bo wtedy bardzo łatwo o zadraśnięcie nagiej skóry - jednak takich osób na pierwszych urodzinach po prostu nie było. Wszyscy obecni z umiejętnościami iście żonglerskimi zdejmowali kolejne przysmaki z ciała dziewczyny, nie gubiąc przy tym nawet ziarenka ryżu. A było w czym wybierać: futomaki z warzywami, nigiri z ośmiornicą lub sake ikura, czyli kawior z łososia zawijany w z żółtkiem przepiórczym - to tylko kilka z dań serwowanych na pięknym, nagim kobiecym ciele.

Mniej wprawni lub po prostu siedzący dalej goście mogli wybierać dania w sposób bardziej tradycyjny dla barów sushi, bo w Kyokai jest jedyne w mieście kaiten sushi – czyli bar w postaci pływających łódeczek z wszystkimi możliwymi przysmakami japońskiej kuchni. Naga modelka z okazji pierwszych urodzin to kolejny oryginalny sposób właścicieli Anny Jezierskiej i Piotra Cieślaka na przyciągnięcie klientów. 

- Bo smakosz sushi jest smakoszem bardzo wybrednym - śmieje się Anna Jezierska. - Byle co go nie zadowoli. W przypadku sushi podstawą są składniki najwyższej jakości. Dania, jakie serwujemy, muszą być zrobione z doskonałych i sprawdzonych produktów, ponieważ tylko one potrafią oddać całe bogactwo smaków sushi.

- Poznaniacy lubią dobre rzeczy - dodaje Piotr Cieślak. - Surowe ryby są modne, ale i zdrowe. To niskokaloryczne, lekkostrawne, bogate w białko i żelazo dania uchodzą za najzdrowsze na świecie, są doskonałe na przykład dla osób uprawiających sport.

Trzeba przyznać, że sposób nauki zaproponowany na urodzinach, aż kusi do próbowania. Wprawdzie jakoś tak się złożyło, że po sushi z nagiego ciała slicznej gejszy sięgali głównie panowie, ale przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by na drugich urodzinach serować dania z nagiego ciała jakiegoś przystojnego samuraja...

Aby obejrzeć wszystkie zdjęcia, kliknij w miniaturki pod artykułem.

od 7 lat
Wideo

Krzysztof Bosak i Anna Bryłka przyjechali do Leszna

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na poznan.naszemiasto.pl Nasze Miasto